Currencies

Кошница

Добре дошли в COTRONIKA

Фирма Котроника ЕООД официален дистрибутор на SHARKOON Technologies Gmbh, търси дилъри за България, предлагаме атрактивни условия и добри отстъпки.

За връзка с нас пишете на e-mail адрес officesharkoon.bg или се обадете на тел.+359 879 265 824.

 

 

 

От 2003г. фирма SHARKOON е на пазара с продукти за PC и Конзоли. Със своите висококачествени PC модули и специално проектирани слушалки за конзоли и компютри за игри продуктовата линия SHARKOON е насочена към съвременните PC и конзолни потребители, които ценят уникаления дизайн и добрите резултати. По този начин SHARKOON непрекъснато доказва, че качеството и достъпните цени не трябва да противоречат помежду си. В това сме уверени от публикуваните статии и потребителските коментари, стабилно нарастващите продажби и множество редакционни награди на нашите продукти.


Винаги на върха на пазара

Двата офиса в Германия и Тайван гарантират пряк контакт с бизнес партньорите в целия свят. Екип от високо квалифицирани кадри в областта на осигуряване на качеството, разработване на продукти, дизайн и продажби работи за по-нататъшно развитие на продуктовата линия на Sharkoon. Висока степен на лична мотивация ни позволяват гъвкаво и бързо да реагираме на промените на пазарните и технологични тенденции.